De energie van de toekomst is Groen en Lokaal

De Gezamenlijke Energiecoöperaties in de drie noordelijke provincies hebben een energiemaatschappij opgericht die energie in kan kopen en verkopen, deze energie maatschappij heet Energie VanOns. Volgens de Consumentenbond leveren zij als een van de twee energieleveranciers 100% groene stroom.

 

Inmiddels zijn er 83 bewoners van Akkrum en Nes die energie afnemen via Energie VanOns. Als tegemoetkoming krijgen de energiecoöperatie, dus ook DAN, een wederverkopersvergoeding van euro 75 per afnemer.

 

nieuw

 

 

Energie afnemen van Energie VanOns betekent 100% groene energie en een bonus voor het dorp via de wederverkopersvergoeding.

Hoe werkt het:

Aanmelden voor Energie VanOns kan via deze link of de knop hieronder, dan komt u op de site van Energie VanOns terecht. Het kan natuurlijk ook rechtstreeks op de site van Energie VanOns. Met hen sluit u het contract af voor levering en afname van gas en elektriciteit. Bij uw aanmelding kunt u aangeven of u wilt dat de aanmelding via de energiecoöperatie DAN wilt doen. DAN staat als wederverkoper in het rijtje, met de opbrengsten financiert DAN weer duurzaamheids- en leefbaarheidsinitiatieven in de dorpen Akkrum en Nes.

 

  • 100% groene, lokale energie
  • Beslis mee over jouw omgeving
  • Samen zorgen we goed voor elkaar

 

Kies voor duurzame energie van eigen bodem en steun daarmee je dorp, stad of wijk. Meldt u aan door op de knop te klikken:

 

AANMELDEN


Energie VanOns regelt de overstap.


Disclaimer: energieafname van Energie VanOns is een eigen verantwoordelijkheid van de afnemer

Over Energie vanOns

De Gezamenlijke Energiecoöperaties in de drie noordelijke provincies hebben een energiemaatschappij opgericht die energie in kan kopen en verkopen, deze energie maatschappij heet Energie VanOns. Als tegemoetkoming krijgen de energiecoöperaties, dus ook DAN, een wederverkopersvergoeding van euro 75 per afnemer. Energie afnemen van Energie VanOns betekent 100% groene energie en een bonus voor het dorp via deze vergoeding.

-

 

Samen staan we sterk

Onze coöperatie runnen we met een groep enthousiastelingen die zich vrijwillig inzetten voor de verduurzaming van onze buurt. We financieren onze projecten met lidmaatschappen en klanten die via ons energie afnemen bij Energie VanOns. Voor elke klant ontvangen wij jaarlijks een vergoeding. Deze vergoeding besteden wij weer aan duurzaamheidsprojecten in onze buurt. Samen bouwen we aan een zonnige toekomst. Doe je met ons mee?

-

Secretariaat  Duurzaam Akkrum Nes
T. Cazemier
Kanadeeskestrjitte 26
8491 BE Akkrum

 

BTW nr NL 853612134B01
KvK nr 59705647

 

MAIL

Stel uw vraag!