Energiebewustzijn en duurzaamheid

DAN staat voorop in het bevorderen van energiebewustzijn en duurzaamheid binnen onze gemeenschap. We communiceren helder over gemeentelijke acties en doelstellingen en stimuleren actief het gebruik van warmtescans en de inzet van energiecoaches in Akkrum/Nes. 

 

Ons doel is simpel: door bewustwording te vergroten en kennis te delen, streven we naar een meer duurzame en energiebewuste toekomst voor ons allemaal.

Samen op weg naar een groenere gemeenschap

In onze inzet voor duurzaamheid omarmen we projecten zoals deelauto-initiatieven en het streven naar gasvrije dorpen. Met een groeiend aantal deelauto-gebruikers en een ambitie om deze dienstverlening uit te breiden, zetten we in op lokale communicatie en het delen van ervaringen om het gebruik te stimuleren. 

 

Daarnaast zijn we trots op onze samenwerking met 'Energie van Ons', ons gezamenlijk energiebedrijf van de energiecoöperaties van de drie noordelijke provincies, dat 100% duurzame energie levert aan steeds meer bewoners in onze regio. Door kennis te delen en samen te werken aan leefbaarheid, verduurzaming en vergroening, streven we naar een bloeiende gemeenschap waarin iedereen kan bijdragen aan een groenere toekomst.

Word ook lid van DAN | EUR 10,- per jaar

Secretariaat  Duurzaam Akkrum Nes
T. Cazemier
Kanadeeskestrjitte 26
8491 BE Akkrum

 

BTW nr NL 853612134B01
KvK nr 59705647

 

MAIL

Stel uw vraag!