Word ook lid van DAN

Als lid van DAN draag je rechtstreeks bij aan de ontwikkeling van een duurzame en energiebewuste gemeenschap. Met jouw steun kunnen we initiatieven blijven ontplooien die gericht zijn op energiebesparing, het stimuleren van duurzaam energiegebruik en het bevorderen van leefbaarheid in onze dorpen. 4x per jaar sturen we een interessante mailing met een update over onze projecten.

 

Voor slechts 10 euro per jaar investeer je niet alleen in een groenere toekomst voor ons allemaal, maar maak je ook deel uit van een betrokken en actieve gemeenschap die samenwerkt aan een duurzame toekomst.

 

Vul onderstaande gegevens in en word lid voor slechts EUR 10,- per jaar. Je kunt ook meteen het incassoformulier meesturen, maar dit mag ook later.

Projecten van DAN

--
LEES MEER leppagreide-leeg

Zonnepark Leppagreide

Het park ligt ingeklemd tussen de A32 en de spoorlijn Leeuwarden-Heerenveen. Op een strook van 1.2 km lengte liggen 5300 zonnepanelen.

LEES MEER dan-deelauto-fiat500-1280

DAN Deelauto

Vanaf oktober 2022 heeft de DAN een deelauto in Akkrum/Nes. De deelauto maakt deel uit van een project van FossylFrijFryslân.

LEES MEER Enerzjy

De Enerzjyaksje

Project om inwoners van Akkrum en Nes gratis te voorzien van eenvoudige isolatiemiddelen zoals tochtstrips, radiatorfolie en brievenbusborstels.